Slide
Palánkai Gábor, gyakorlati szakember, aki egyedülálló programot alkotott

20 éve cégeket vezetek, így nem olvasásélmény, hanem gyakorlati tapasztalatok alapján állítottam össze ezt a Magyarországon egyedülálló cégépítési programot, amelyen már közel 100 cégvezető vett részt.

„Van egy álmom”

Hiszem, hogy Magyarország egy jól működő gazdasággal rendelkező ország lesz, aminek a motorjai a magyar tulajdonú KKV-k. Ezeket viszont egy új típusú vállalkozói réteg vezeti, akik korrektek/etikusak, önfejlesztők, és nyer-nyerben gondolkodnak az ügyfeleikkel, a kollégáikkal és az alvállalkozóikkal.

Az a küldetésem, hogy segítsek ennek az új típusú vállalkozói rétegnek a létrejöttében, megerősödésében azzal, hogy átadom cégvezetői tapasztalataimat, és megmutatom, hogyan lehet sikeres vállalkozást építeni egyszerű eszközökkel!

Image

A mentorprogram születése

Image

2012-ben heti egy napban vezettem egy céget. A vállalkozás is jól működött, és életem egyéb területeit is sikerült hatékonyan menedzselnem. Az ismerőseim, és más cégvezetők érdeklődtek a módszereim iránt, hiszen ők is hasonlóan képzelték el a fejlődésüket, mint amit nálam láttak.

Aki elkezdte megvalósítani a javaslataimat, az fejlődött cégvezetőként, ezzel együtt pedig a vállalkozása életében is felismerte a változást. Ezért gyűjtöttem össze a gyakorlati tapasztalataimat és alkottam meg ezt a nagyívű, komplex tudásanyagot, amely alapján átlátod a cégvezetés összefüggéseit és a gyakorlatban tudod az eredményeidet növelni.

 

Ahol találkozhattál velem

Erősségeim

Névtelen 1

20 év tapasztalat

Névtelen 1

saját cégek

Névtelen 1

gyakorlati megoldások

sallangmentes

Névtelen 1

mentor

Névtelen 1

magyar piacra szabott

Névtelen 1

szimpatikus

Névtelen 1

vidám

Névtelen 1

empatikus

Névtelen 1

sok céget láttam

Névtelen 1

halászni tanítok

Névtelen 1

Megoldásközpontú

Nézd meg a videóimat!

Elérhetőségek

Email cím: hello@ugyvezetoakademia.hu

Cégnév: Bevell Consulting Kft.

Cím: 1068 Budapest, Király utca 80. fszt. 11.

Adószám: 27073827-2-42

Kérdésed van?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kötelező mező!