Kérdéseid vannak?

Most már kézzel fogható és a cégedben azonnal alkalmazható válaszokat szeretnél?

üzleti tanácsadás

Üzleti Tanácsadás

A céged vezetése közben gondolom gyakran veled is előfordul, hogy szívesen fordulnál kérdésekkel vagy pár tanácsra vágyva valakihez, hogy biztos lehess, hogy jó irányba és megfelelő úton viszed a cégedet.

Miben tudok neked segíteni?

Ismerd meg a cégépítési szakemberedet!

Palánkai Gábor

Cégépítési szakember, az Ügyvezető Akadémia tulajdonosa

Palánkai Gábor 15 éve vezet sikeres cégeket. Volt már sportszer üzletlánc vezetője, logisztikai cég vezetője, 160 férőhelyes étterem vezetője és felépített két kirobbanóan sikeres autószalont is.

Ez idő alatt kialakított egy bizonyítottan működő cégvezetési módszertant, amit sok száz cégvezetőnek adott már át. Azt vallja, hogy a cégvezetés egy külön szakma, amit ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást.

Saját és hallgatói cégeiben nem ritka a több száz százalékos profit emelkedés, az akár 720 Milliós árbevétel emelkedés, a dinamikus létszámbővülés és a cégvezető felszabaduló napi 4-6 órányi munkaideje.

Palánkai Gábor - üzleti mentor
Knirsch Olivér
Knirsch OlivérAC Business Connect Kft.
Tovább olvasom
"Gábort már régről ismerem, mindig is szimpatikus volt a humánus hozzáállása az emberekhez, a magas szintű tárgyalási kultúrája. Vezetőként három éve dolgozunk együtt. Könyvelőként a kezdetektől fogva nyomon kísérhetem az általa irányított cég rendkívül dinamikus fejlődését. A fejlődés nem csak árbevételben, hanem ember állományban és működési struktúrában is folyamatos fejlődést mutat. Ha valakitől, akkor tőle érdemes tanulni!"
Berta Gergő
Berta GergőBerta Plast Kft.
Tovább olvasom
"Miután gyakorlatba ültettük azt a rendszert, mellyel hatékonyan vehetjük fel és taníthatjuk be a kollégáinkat, a műhelymunkákat követően a legelső alkalmazott felvételnél az új kolléga az alábbiakat mondta, mikor ismertettük vele a céges folyamatainkat: "A 15 éves pályafutásom alatt, még nem találkoztam olyan céggel, ahol ennyire jól átlátható és rendszerezett folyamatok lettek volna, mint amilyeneket most velem ismertettek!""
Előző
Következő
Ötvös Krisztián
Ötvös KrisztiánGLC Europe
Tovább olvasom
"Palánkai Gábor személyében egy nagyon profi üzletembert ismertünk meg. Anno a cégünkben teljes káosz uralkodott, hiányzott sok minden, ami egy KKV életében elengedhetetlen. Gábor lépésről, lépésre végigsegített minket az úton, hogy egy jobb és profibb céggé tudjunk válni és hogy minden folyamat a helyén legyen. Mindig van hová fejlődni, viszont mindenképpen történtek pozítiv változások, azóta, hogy Gábor belépett a cég életébe. Szeretném azt is kihangsúlyozni, hogy Gábor kapcsolatrendszere által több új emberrel és szolgáltatóval ismerkedtünk meg. Egyikükkel a mai napig együtt is dolgozunk egy weboldal és egy CRM rendszer megalkotásában. Ma Magyaroszágon a KKV szektornak szüksége van egy ilyen szakemberre mint Gábor, hogy rendet tegyen, kialakítsa a szükséges folyamatokat és a helyes útra terelje az adott vállalkozást. Gábor, mindent köszönünk!"

Jelentkezés hamarosan!

Tanácsadói díjak

Kétféle árképzésből választhatsz: Óradíj és napidíj.
Összetettebb feladatokra egyéni ajánlatot adunk.

Óradíj

50.000 Ft + ÁFA / óra

Napidíj

290.000 Ft + ÁFA / nap
pénzvisszafizetési garancia


100% pénzvisszafizetési garancia

A tanácsadásért csak a konzultáció végén kell fizetni és csak akkor, ha elégedett vagy. Nincs ennél kockázatmentesebb megoldás a számodra.

Töltsd ki az űrlapot és válaszolok kérdéseidre!

Általában a megkeresést követően 1-2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot és 2-3 héten belül tudunk időpontot adni.

 

Kérdéseid vannak? Küldd el őket bátran a Kapcsolat menüpont űrlapján!