Fejétől bűzlik a hal…

Fejétől bűzlik a hal…

Fejétől bűzlik a hal…
Régebben egy konferencián egy érdekes gondolatot fejtettem ki: magadon dolgozz, ne a cégeden! Amilyen a cégvezető, olyan a cége is.

Ha szétszórt típusú ember vagy, akkor olyan lesz a céged. Ha mindent katonás rendben tartasz magad körül,  akkor meg olyan.  Építettem már fel ügyfélnek zseniális cégmenedzsment rendszert, aztán meglepődve tapasztaltam, hogy egyáltalán nem működik nála. És rá kellett jönnöm, hogy ez az én rendszerem volt és nem az övé. Amíg nem változik annyira, hogy a rendszert saját maga is csinálja, amíg nem akarja ezt igazán, addig nem fog változni lényegesen semmi sem.

 

 uzleti-tanacsadas-01.gif

 

Ebből következik az is, hogy a cégedet neked kell formálnod, saját magadon keresztül és nem fordítva; magadat a cégeden át. Hány olyan cégvezetőt ismersz, aki megváltozott a cége sikere vagy annak elmaradása miatt? Van, aki teljesen más ember lesz. Hogy miért? Mert egyáltalán nem nőnek fel a feladathoz.

Első lépésként tedd rendbe saját magad! Egyik hegymászó sem vág neki egy komolyabb útnak folyamatos edzés és felkészülés nélkül. Úgyhogy neked is folyamatos edzésben kell lenned. Olvass szakirodalmat! Járj el tematikádba vágó vagy cégvezetői előadásokra, tréningekre! Hidd el, ha csak egy olyan mondatot hallasz, amit hasznosítani tudsz, már nagyon megérte. Ezek a mondatok azok, amik meg tudják változtatni az életedet. Ha hagyod…

Elérhetőségek

Email cím: hello@ugyvezetoakademia.hu

Cégnév: Bevell Consulting Kft.

Cím: 1068 Budapest, Király utca 80. fszt. 11.

Adószám: 27073827-2-42

Kérdésed van?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kötelező mező!